schaduw
welkom » Over ons  

Zalsman Groningen B.V.

"Ieder mens heeft recht op informatie" Gedreven door deze oerdrift, bedient Zalsman Groningen Media een grote diversiteit aan relaties onder andere in de zorg, overheid en het bedrijfsleven. Sinds 1998 werken circa 30 enthousiaste mensen onder leiding van Gertjan Boers als algemeen directeur en Annette Landkroon als commercieel directeur in dit veelzijdige bedrijf. Bij al haar handelen staat mens, milieu en continuïteit centraal.Zalsman Groningen Media is gespecialiseerd in offset- en digitale druk, web-to-print oplossingen, ware-housing en logistiek. Daarnaast neemt crossmedia een prominente plaats in. Voor online bestelmogelijkheden maakt Zalsman Groningen Media gebruik van haar labels www.drukbuddy.nl en www.posterbuddy.nl. Het bedrijf Lizzit B.V. levert online opmaakmogelijkheden voor communicatie-uitingen. 

Zalsman Groningen Media en Zalsman Zwolle werken nauw samen, vullen elkaar aan waar nodig en zijn elkaars vertrouwde backup.

Zalsman B.V.
Zalsman B.V. is een regionaal, nationaal en internationaal opererend grafimediabedrijf in Zwolle. Inmiddels werken meer dan 100 vakmensen in deze familieonderneming, geleid door Herman en Hugo Verlind. Vanaf 1857 in Kampen, en sinds 2010 nog centraler gevestigd in Zwolle. Van daar uit worden bedrijven en organisaties in onder andere zorg, onderwijs en overheden voorzien van druk- en printwerk. Door slimme ICT-toepassingen gebeurt dat op duurzame en logistieke wijze. Voor meer informatie ga naar www.zalsman.nl.

Zalsman Kampen B.V.
Zalsman heeft een samenwerkingsovereenkomst met IMpact (sociale werkvoorziening) in Kampen. De grafische afdeling, waar 23 vakmensen met een arbeidsbeperking werken, valt sinds 2011 onder de (maatschappelijke) verantwoordelijkheid van Zalsman. Onder de bezielende leiding van Gerwin de Vries en Willem Scheffer worden dagelijks de capaciteiten van de mensen ingezet om mooie grafische producten te maken. Specialiteiten zijn huisstijlen in PMS, digitaal print, mailingen en (hand)afwerking. Door een optimale samenwerking met Zalsman en met de andere afdelingen van Impact, zoals de postbezorging, is Impact Sociale Media een betrouwbare partner voor veel bedrijven en instellingen in en rondom Kampen. Voor meer informatie: ga naar www.zalsmankampen.nl.


schaduw